Over ons

Grondzand.nl maakt onderdeel uit van Machine Verhuur Tabak. Ons familiebedrijf is gespecialiseerd in grondwerken. Onze opdrachtgevers bestaan uit aannemers, ontwikkelaars en hoveniers.

Grondzand.nl richt zich met name op de particulieren markt. Dit doen we met het leveren van zand en grond van een uitstekende kwaliteit. De grootte van ons familiebedrijf plus de ervaring en betrokkenheid van ons team, zorgen ervoor dat we optimaal en flexibel kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Met name op het gebied van tuinrenovatie en tuinaanleg en het leveren van zand, grond, grind zijn we hierdoor een veelgevraagde partij binnen de particulieren sector.

Wij willen onze klanten graag ondersteunen met gedegen advies. U start een project immers met als doel waar voor uw inspanningen (en geld) te krijgen. Wij hebben dan ook niet gekozen voor een webshop waarbij u zelf de weg moet zien te vinden door de verschillende mogelijkheden. Wanneer u zand of grond nodig heeft, is één telefoontje naar Grondzand.nl voldoende voor het juiste advies, het juiste materiaal en een prettige service.

Leveringen

Zowel in bulkzakken als losse storting. Voor levering op locatie dient u rekening te houden met een goede bereikbaarheid en voldoende ruimte voor het lossen.